El confinament ha estat dur, però el desconfinament i la seqüència de fases està compensant el mal tràngol pel qual han hagut de passar tots els que viuen de la cultura. Si la COVID-19 ens va deixar sense Sant Jordi, la desescalada ens està portant algunes novetats literàries importants i remarcables. Així doncs, el proper 22 de juny podrem gaudir del naixement de la col·lecció Els Petits Tigres, de l’editorial Tigre de Paper.

L’editorial va néixer el 2011 amb la voluntat de sembrar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana. El seu catàleg, amb més de 90 obres, va des de la novel·la social a la biografia de lluites tot passant per l’assaig nostrat i la narrativa de combat.

Amb aquesta nova col·lecció, l’editorial pretén fer arribar a nens i nenes d’entre 7 i 11 anys “històries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula! Històries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries”. Els textos són d’Uriol Gilibets, les il·lustracions de David ‘Agrio’ i l’historiador Carles Viñas s’ocupa de l’assessorament històric.

Els dos primers títols estan dedicats a Neus Català i Montserrat Roig. El tercer, que ja esta en marxa, estarà dedicat a Salvador Puig-Antich.

 

Anterior“El llibre de les meves emocions”
SegüentNúria Pradas visitarà la llibreria Muntanya de Llibres
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.