Des que es van poder reprendre les activitats presencials, això sí, adaptades a les circumstàncies i amb totes les mesures de seguretat, que la llibreria Muntanya de Llibres de Vic no ha parat ni un segon. Aquesta setmana, la desfilada de presentacions i signatures continua!

Després de Rafel Nadal, ara és el torn de l’escriptora Núria Pradas, guanyadora de la darrera edició del Premi Ramon Llull amb Tota una vida per recordar, publicat per l’editorial Columna. Pradas signarà exemplars a tothom qui ho desitgi el proper dijous 25 de juny de 18 a 19 h.

La protagonista de Tota una vida per recordar és una noia que el 1932, amb només setze anys, deixa la seva família a Nova York per anar a Los Ángeles perseguint el seu gran somni: treballar com a animadora de dibuixos a Disney Studios. Aviat descobrirà, però, que no és un món per a dones. I així, entre amors i desamors, la Sophie lluitarà fins al final enmig d’una època convulsa que marcarà un abans i un després en els professionals de l’animació de principis del segle XX.

L’escriptora barcelonina és una de les veus consolidades dins el panorama editorial català amb diversos títols d’èxit. El 2012 va guanyar el Premi Carlemany amb Sota el mateix cel i també ha publicat La noia de la biblioteca, Somnis a mida o L’aroma del temps, a banda d’una extensa obra de literatura infantil i juvenil.


 

AnteriorNeix la col·lecció Els Petits Tigres
SegüentLatin Lover, locucions llatines per a totes les circumstàncies
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.