El pròxim dijous dia 18 de juny, Rafel Nadal signarà exemplars del seu darrer llibre a Muntanya de Llibres

L’escriptor Rafel Nadal serà el primer de tot un seguit d’escriptors que en les properes setmanes passaran per Muntanya de Llibres per firmar exemplars de les seves darreres obres publicades. 

©Agustí Carbonell

L’escriptor gironí acaba de publicar Mar d’estiu, una memòria meditarrània amb l’editorial Univers. A Mar d’estiu, Nadal ret homenatge a la mar de la seva infància i joventut en un llibre dividit en tres parts. A la primera, l’autor explica per què necessita parlar de la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona part, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani, com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d’aquests espais l’acompanya amb el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. A la tercera i última part del llibre, l’autor narra el retorn, una reflexió sobre l’experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.

Nadal serà a Muntanya de Llibres de les 18 a les 19 h el proper dijous 18 de juny. Durant aquesta hora atendrà tots aquells lectors que vulguin que els firmi un exemplar del seu darrer llibre o d’altres publicats anteriorment. Si hi ha lectors interessats a obtenir un exemplar firmat, però no poden assistir a la signatura el dijous, poden reservar el llibre prèviament a través del correu electrònic info@muntanyadellibres.com i Nadal els el signarà igualment. 

Muntanya de Llibres ha reprès ja les activitats presencials a la llibreria. Dijous passat es va celebrar una nova sessió del club de lectura i en les properes setmanes es repetiran les signatures de llibres amb escriptors com Enric Calpena o Núria Pradas, entre d’altres. 

 


AnteriorMuntanya de Llibres dona més de 1.200 euros a la campanya #joemcorono
SegüentRaons de pes per no veure el final de “13 reasons why”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.