La llibreria Muntanya de Llibres de Vic, ha contribuït amb 1.210 euros a la campanya #joemcorono, promoguda per la Fundació Lluita contra la Sida, amb l’objectiu de recollir diners que permetin accelerar la resposta científica davant la imparable expansió del coronavirus SARS-CoV-2, causant de la COVID19.

La llibreria vigatana s’hi va voler sumar des del principi destinant-hi el 5% de les vendes realitzades durant les primers setmanes del confinament. “De seguida ho vam tenir clar i estem molt contents d’haver-hi col·laborat; ens agrada que Muntanya de Llibres pugui aportar valor més enllà del sector del llibre”, explica Xevi Cortacans, propietari de la llibreria.

El donatiu, fet a través de la pàgina web www.joemcorono.com, ha anat destinat als projectes d’investigació de l’Hospital Germans Trias. Però no és la primera vegada que Muntanya de Llibres col·labora amb campanyes o entitats socials. La llibreria ha col·laborat en altres ocasions amb l’ADFO, Areté o el projecte de La Falguera.

D’altra banda aquesta setmana Muntanya de Llibres ha reprès les activitats presencials a la llibreria. El passat dia 11 va tenir lloc la segona sessió del club de lectura, dedicada a L’últim amor de Baba Dúnia d’Alina Bronsky, publicat per l’editorial Les Hores. La setmana vinent assistirà a la llibreria un dels escriptors més coneguts del país, Rafel Nadal, que signarà exemplars del seu darrer llibre, Mar d’estiu, publicat per Univers. La signatura de llibres serà el dijous 18 de juny de les 18 a les 19 h.

Anterior“Així es perd la guerra del temps”
SegüentRafel Nadal visita la llibreria Muntanya de Llibres
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.