Últimament sembla que el gènere de la ciència ficció i el terror planeja sobre les nostres vides d’una manera cada vegada més normal. De fet, fins i tot, podríem parlar de gènere d’èxit entre alguns col·lectius. Precisament per això que dins el marc de la HispaCon (l’esdeveniment peninsular més important d’aquest gènere) es va començar a celebrar la MirCon, la fira de terror i ciència ficció més important de les nostres contrades. Dins aquesta fira no només podeu trobar estants plens de cultura relacionada amb la ciència ficció i el terror, sinó que també podeu acudir a xerrades, presentacions de llibres, taules rodones… fins i tot podeu participar en tallers de maquillatge zombie o tallers literaris per escriure la vostra pròpia història.

A més a més, aquest esdeveniment no deixa indiferent a ningú. Més enllà de l’espai més general –MirCon-, la fira compta amb el MirCat (espai dedicat a la literatura en català), el MirJr (espai dedicat als més joves) i l’Exposición Quest.

Si us interessa, no perdeu el fil i acosteu-vos aquests propers 6, 7 i 8 de desembre a Montcada i Reixac.

Anterior“Pa sucat amb oli i el canvi de corona”, una comèdia musical al Mercat Medieval
Següent“Diari del tot verídic d’un indi a mitja jornada”, Sherman Alexie
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.