Temps era temps, quan els ocells tenien dents, el rei Carxofa decidí abandonar el seu tron i deixar el país orfe de governant. Els cavallers de Pa Sucat amb Oli es reuniren a la seva taula per rumiar quina seria la solució més sensata: fer una consulta per triar governador. Qui guanyarà? El simpàtic i trempat Sir. Gominoles? El presumit, fatxenda i enlluernador Sir. Foie? El poruc i poca cosa Sir. Fesolet? Mentre es decideix, però, la princesa Tarongina i el seu súbdit espòs Sir Llardó ho intentaran tot per aturar aquesta consulta i ocupar el lloc que els correspon.

Si voleu saber com s’acaba tot aquest trinxat, acosteu-vos a la plaça del Carbó de Vic els propers 6, 7 i 8 de desembre a les 6 o a les 7 de la tarda i gaudiu de Pa sucat amb oli i el canvi de corona, la comèdia musical que ens ofereix Gallaret Teatre que farà riure a petits i somriure a grans!

AnteriorVània o la consciència de l’absurd
SegüentMirCon, terror i ciència ficció a Montcada i Reixac
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.