Vint anys després del primer de set llibres i de nou pel·lícules, Harry Potter continua donant alegries. Sembla que no n’hi havia prou amb audiollibres, merchandising per parar un tren i altres publicacions relacionades amb l’univers Potter. El xiclet continua estirant-se amb quatre ebooks.

Així doncs, els fans de la màgia de Hogwarts estan d’enhorabona, i és que aquest estiu podran estudiar les mateixes assignatures que els aprenents de mag a través de quatre ebooks creats per J.K. Rowling.

Dos dels quatre volums de no ficció, Harry Potter: un viatge a través dels encants i la defensa contra les arts fosques i Harry Potter: un viatge a través de pocions i de l’herbologia, veuran la llum el proper 27 de juny a través de l’editorial Pottermore. Els altres dos, Harry Potter: un viatge a través de l’endevinació i l’astronomia i Harry Potter: un viatge a través de la cura de les criatures màgiques, es publicaran poc temps després.

Des de Pottermore declaren que els volums “comptaran amb notes, pàgines de manuscrits i esbossos amb encant” i de moment la col·lecció “Una història de màgia” només estarà disponible en anglès, francès, italià i alemany. Haurem d’esperar per poder-los llegir malgrat que serà difícil resistir la temptació.

AnteriorFesta del cine els propers 3, 4 i 5 de juny!
Següent‘Hojas de hierba’, Walt Whitman
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.