Els fans de la saga Harry Potter estan de celebració, perquè el 25 d’abril s’estrena un joc amb llicència oficial Harry Potter titulat Hogwarts Mystery.

Es tracta d’un joc de simulació amb uns gràfics d’alta qualitat al més pur estil dels Sims, en què els jugadors poden crear un personatge que anirà a estudiar a Hogwarts. Així doncs, els usuaris podran triar si volen que sigui noi o noia i com és físicament, és a dir, el color dels ulls, el pentinat, la forma dels llavis, de la cara, etc.

Segons els desenvolupadors, els usuaris podran triar a quina casa anirà el seu estudiant: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw o Slytherin. Per altra banda, a mesura que vagin jugant, aniran interactuant amb altres personatges i, per tant, veure’s les cares amb McGonagall, Dumbledore i Snape, entre molt altres.

També podran anar a classe i guanyar punts d’experiència i pujar de nivell. Pujar de nivell serà interessant perquè és d’aquesta manera que els jugadors podran accedir a noves experiències de joc i nous elements que faran el joc me´s divertit i més entretingut.