L’autor argentí Adolfo Calatayu ha publicat aquest 2017 el seu darrer llibre Los laberintos del tiempo. L’obra està disponible a les plataformes més rellevants del panorama internacional: Amazon, Apple, Google Play, Kobo i Barnes and Noble. L’autor ha confiat en Bebookness, l’agregador digital per a la publicació del seu llibre.

El llibre tracta del concepte del temps, el qual té l’autor obsessionat. A partir de les veus d’altres artistes (escriptors, pintors, filòsofs…), fa un recull de les diverses reflexions, pensaments i visions que hi ha hagut del temps al llarg de la història. Entre les veus d’aquests artistes, l’autor, fent ús de pseudònims, ha camuflat la seva pròpia veu i pensaments al llarg del text.

El temps és inherent a tothom: ens absorbeix, ens alimenta, ens destrueix… És un concepte difícil de descriure i d’encaixar-lo en un sol significat. Per aquesta raó, l’autor ha volgut recopilar les diverses opinions perquè el lector (i ell mateix) pugui extreure la seva opinió sobre el temps.

L’obra es divideix en tres parts: la primera és el “Pensamiento”, la segona, “Sentimiento” i, finalment, “Síntesis”. Al llarg d’aquestes parts, l’autor tractarà de donar cos al concepte de temps i, per tant, a l’existència humana.

Pots trobar el llibre Los laberintos del tiempo aquí.

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentIsla de lobos, de José Vicente Pascual
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.