Els Loropardos tornen amb “Els 4 barres”

1462

4barres_xarxes_genericDesprés de fer-nos-ho passar d’allò més bé amb El pla, la Companyia Loropardos puja als escenaris amb Els 4 barres, una comèdia negra amb tocs d’absurd sobre el 1714.

En Casilda, en Cagacristos, en Jan i en Garlopa són uns veïns de Barcelona que creen la seva pròpia cèl·lula terrorista amb l’objectiu de salvar Catalunya de l’enemic invasor. No compten amb la seva incapacitat bèl·lica ni la seva manca d’estratègia militar, però estan disposat a morir pel país a canvi de ser glorificats pels llibres d’història.

Els 4 barres es representarà el proper dissabte 15 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC de Vic. Es poden comprar les entrades a través del web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. També podeu entrar al sorteig per a una entrada doble seguint les instruccions del Facebook i Twitter de L’escriba.

 

AnteriorCineclubVic
SegüentLa moda dels thrillers rurals: ‘La propera pell’
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.