L’ETC recupera el Matx d’Improvisació

1630

Enguany l’ETC recupera el Matx d’Improvisació i aquest divendres i dissabte 5 i 6 de maig el porta dalt dels escenaris. En realitat, la preparació de l’espectacle va començar el 8 d’abril amb una Masterclass impertida per Txema Palanca, que va ser el punt de partida d’un entrenament que ha durat fins ara.

D’aquest entrenament n’han sortit quatre equips formats per diferents actors de la comarca d’Osona que s’enfrontaran aquest cap de setmana a una competició d’improvisacions: hauran de preparar situacions en 30 segons per representar-les davant el públic, que serà l’encarregat de votar la millor improvisació.

Divendres, 5 de maig a les 21.30 es veuran les semifinals i dissabte 6 de maig també a les 21.30 es disputarà la final. Les entrades tenen un cost de 3€ i es poden comprar a taquilla el mateix dia. Com cada setmana, L’escriba sorteja una entrada doble per aquest espectacle, a través de Facebook.

AnteriorLos ritos del agua. Eva García Sáenz de Urturi
SegüentUn dia de la mare de pel·lícula
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.