Si heu anat seguint les nostres recomanacions, recordareu El silencio de la ciudad blancai si l’heu llegit segur que no l’heu pogut oblidar. Doncs bé, avui us recomanem la segona part de la triolgia que Eva García Sáenz de Urturi.

En aquesta segona part, apareix assassinada Ana Belén Liaño, la primera novia de l’Unai, el progatonista de la triologia. La noia, que estava embarassada, apareix cremada, penjada i submergida en un calder, de manera que dedueixen que l’assassió l’ha mort seguint un ritual celta amb més de 2000 anys d’antiguitat. El Kraken es veurà implicat en un cas que el tocarà molt de prop i que trastocarà la seva carrera professional. De nou, veurem la implicació de l’investigador i com els seus assumptes personals afecten a la seva vida professional.

Si us agraden la novel·la negra, el misteri i els rituals celtes nos us podeu perdre la segona part d’aquesta trilogia. Per altra banda, si voleu saber més de l’autora i del llibre, no us podeu perdre l’entrevista que l’equip de L’escriba li va fer amb motiu del nou número de la nostra revista anual en paper.

https://youtu.be/gVbgANKg9EE

AnteriorUna imatge val més que mil paraules? Les claus d’una bona portada
SegüentL’ETC recupera el Matx d’Improvisació
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.