L’ETC dóna el tret de sortida a la nova temporada

1430

Dissabte que ve, 26 de setembre, l’Espai de Teatre ETC de Vic inaugura temporada amb l’espectacle Cantar al desamor, amb Mercè Martínez i Andreu Gallén. A partir de llavors, la programació continua portant-nos molta varietat, com ja va ser el cas de l’any passat: podreu assistir de públic a un Impro-Show, a monòlegs i a concerts de Guillem Roma i Guillem Ramisa.

A més a més, tornen les Masterclass. La primera és la del 24 d’octubre i serà d’Introducció a la percussió corporal, dirigida per Santi Serratosa.

Igualment, aprofitem per a recordar que el Cineclub de l’ETC aquesta setmana també ha reiniciat la seva activitat. Cada setmana, a L’escriba podreu saber quina pel·lícula passaran.

Us convidem, per tant, a passejar per la web de l’ETC (www.etcteatre.cat) i apuntar-vos a l’agenda tots aquells actes del vostre agrat!

Igual que l’any passat, L’escriba disposarà d’entrades per sortejar entre tots aquells seus lectors… per tant, no us deixeu escapar cap detall!

 

ETC

AnteriorCineclubVic
Següent5 curiositats del món de la literatura que possiblement desconeixies
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.