Els dies 23 i 24 de febrer l’Escala es convertirà en La Vila del Llibre de Catalunya, títol que ostentarà durant tres anys.

El concepte de Vila del Llibre neix els anys seixanta a Gal·les en un poble pioner en aquest model, Hay-On-Wye. Avui és una proposta arrelada als cinc continents: fins a 47 pobles ja són ‘booktown’ en països tan dispars com Japó, Malàisia, França, Estats Units o Austràlia.

La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya neix com una iniciativa de turisme cultural amb la literatura com a eix vertebrador en poblacions que aposten per la literatura i la cultura com a motor econòmic i com a factor de cohesió social. A Catalunya existeixen altres Viles del Llibre: Bellprat, Cervera, Montblanc , La Pobla de Segur. Ara, l’Escala se suma a la llista.

Així doncs, tot i que encara no hi ha un programa d’actes concret, aquell cap de setmana a l’Escala s’hi aplegaran un munt d’activitats dedicades al món dels llibres, ja sigui en forma de venda de llibres de segona mà, espais de recollida de llibres, tallers, xerrades, oficis al voltant del llibre, fira de llibres…

Apunteu la data a les vostres agendes i no us perdeu la propera edició de la Vila del Llibre. Nosaltres no ens ho perdrem.

AnteriorCINECLUB VIC. Turneja – The Tour
Següent‘El bestiario de Axlin’, de Laura Gallego
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.