Teniu llista pendents de lectures? Teniu una biblioteca impressionant però no sabeu com gestionar-la? Amants de les pàgines escrites, arriba la solució a les vostres súpliques, i es diu Goodreads.

Goodreads és una plataforma, que de fet existeix des de l’any 2006, que permet gestionar les nostres lectures, així com compartir-les, recomanar-les, criticar-les i un gran nombre d’accions més. De fet, el que permet fer és que els usuaris registrat puguin crear un perfil personal amb estanteries per poder seleccionar llibres d’un ampli catàleg i classificar-los i ordenar-los d’una manera personalitzada. Els llibres del catàleg són llibres que els mateixos usuaris poden anar pujant, així que com us podeu imaginar creix dia rere dia.

La plataforma també actua com una xarxa social on podeu parlar amb companys i companyes lectors, participar en grups de debats, recomanar o demanar recomanacions, participar en reptes lectors i fins i tot concursos.

Ja ho sabeu, amics lectors i lectores. Ara us toca a vosaltres posar fil a l’agulla i ordenar les vostres lectures.

goodreads

 

Anterior“Per què diem… L’origen de 100 dites populars”
Següent‘El hijo olvidado’, Mikel Santiago
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.