Òscar Dalmau, cordirector i presentador de La Competència, es cola a les nostres prestatgeries amb La Bel i el Biel, un conte amb il·lustracions de Magda Codina que es va presentar durant La Setmana del llibre en català.

La Bel és una nena de vuit anys. El Biel és el seu germà, i tot i que només té sis mesos, no és un nen normal, perquè camina i parla. Només ho fa amb la Bel, perquè si els seus pares ho sabessin l’obligarien a fer-se el llit, rentar-se les dents, anar a l’escola… Quan estan sols, el Biel li pregunta un munt de coses sobre el món que no pot entendre perquè encara no les hi han explicat, de manera que al llarg del llibre, la Bel intenta resoldre els seus dubtes, això sí, des de la seva mirada infantil.

Amb aquest llibre, tant petits com grans, reflexionarem sobre com és el món i traurem el nen que portem dins. Les il·lustracions, per la seva banda, posaran color i forma a la narració de forma divertida i juganera.

 

AnteriorLes associacions de dones de l’audiovisual es reuneixen al Festival de San Sebastián
SegüentPRESENTACIÓ. “Guilleries i Vall de Sau”
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.