Aquest dimecres a les 18.30h es presentarà a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic el llibre de passejades i excursions Guilleries i Vall de Sau, d’Oscar Farrerons, publicat per Farell. L’autor estarà acompanyat per Lluís Santanach, vicepresident de la Unió Excursionista de Vic.

Al llibre hi trobem 16 passejades i excursions per a tots els públics, de poca dificultat, per descobrir la natura i el patrimoni històric i cultural de les Guilleries i la Vall de Sau. La majoria es poden fer en menys de dues hores, amb desnivells força ajustats, sense renunciar a pujar a alguns dels cims més espectaculars, com Sant Miquel de les Formigues. Pel que fa a les Guilleries hi trobem excursions fins a Puig-l’agulla, les avetades d’Espinelves, el salt de la Minyona i Sant Llorenç del Munt o els boscos de Sant Hilari, entre d’altres. A la Vall de Sau podrem anar per la Ruta dels Molins de Calldetenes, recórrer els paisatges de mossèn Cinto Verdaguer o arribar fins al jaciment de L’Esquerda, a Roda de Ter.

Oscar Farrerons és excursionista, arquitecte i doctor en Enginyeria Multimèdia. Entusiasta del Montseny i els seus voltants, ha publicat nombrosos llibres i articles relacionats amb aquest territori com, per exemple, El paradís del Montseny o Racons del Montseny amb aigua.

Portada

 

 

Anterior“La Bel i el Biel”, Òscar Dalmau
SegüentCINECLUB VIC. Petita Miss Sunshine
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.