Encara falten uns quants mesos per poder veure la darrera i última temporada de Joc de Trons i molts ja es pregunten què faran amb la seva vida quan la sèrie hagi acabat definitivament. Doncs bé, si sou fans de la sèrie que més furor ha causat en els darrers anys, no patiu perquè no quedareu orfes. Ja fa temps que la plataforma HBO va anunciar que tenia la idea de posar en marxa alguns projectes relacionats amb la sèrie per, per una banda, satisfer la demanda dels fans incondicionals i, per altra, continuar omplint-se la butxaca a partir de l’univers de George R.R. Martin. A dia d’avui, aquest projecte agafa embranzida, ja que HBO ha donat llum verda a la primera preqüela.

HBO ha aprovat la gravació d’un episodi pilot sobre els esdeveniments que van tenir lloc una bona pila d’anys abans dels fets que hem vist a la sèrie actual. Les darreres notícies apunten que en aquest spin-off aprofundiria en la història de la família Stark i l’origen de “los caminantes blancos”, un tema que a la sèrie original es toca molt de passada.

R.R Martin en serà el productor executiu i Jane Goldman (X-Men, Kingsman) la guionista, de manera que és molt probable que tinguem assegurada una bona ficció i una sèrie al nivell de l’actual.

 

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentCINECLUB VIC. Mountain Cry
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.