Fitxa tècnica

Producció: Hairun Pictures Co., Village Roadshow Pictures Asia
Guió: Larry Yang
Música: Nicolas Errèra
Durada: 1 h 47 min
Intèrprets: Yueting Lang, Ziyi Wang, Jin Guo, Taishen Cheng, Ailei Yu, Caigen Xu, Chendong Zhao

 

 

 

Sinopsi

Som el 1984, en un petit poble situat a les salvatges muntanyes Taihang. Un home mor accidentalment en un parany instal·lat per un dels veïns. Per evitar un escàndol, el Consell del poble obliga l’home que va posar la trampa a fer-se càrrec de la vídua, una dona muda, i dels seus dos fills.

L’adaptació de la novel·la de Ge Shuiping és un drama rural que condemna la intolerància d’un col·lectiu corcat pels prejudicis. Mountain Cry tracta amb encert diversos temes socials però finalment esdevé una de les històries d’amor més belles i arrauxades que hem vist últimament al cinema.

Larry Yang

Director i guionista xinès. Després d’estudiar cinema a la Beijing Film Academy i a la Universitat d’Edimburg ha iniciat una breu però prometedora carrera com a  realitzador. El seu primer film va ser Sorry I Love You (2013). A continuacaó va escriure i dirigir Mountain Cry amb què ha aconseguit una gran notorietat als festivals xinesos i que va guanyar el Premi del Jurat al Festival Nits de cinema oriental de Vic 2017. La seva última pel·lícula és el drama esportiu My Other Home (2017).

Sessió programada en col·laboració amb el Festival Nits de cinema oriental de Vic.

 

Quan? 

Dimarts, 19 de juny
Hora: 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

Anterior‘Joc de Trons’ continua fent camí amb una preqüela
SegüentCrítica de ‘The Endless’
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.