homos-tecnologicusAquest dissabte l’Etc acull un espectacle de dansa contemporània i moviment. Homos tecnologicus, una representació de la Cia Psicoproject en moviment, pretén ser un retrat de la societat actual.

L’Era Digital, una època que gira al voltant dels “Jos” narcissistes de les Xarxes socials, doncs, és el leit motiv d’aquest espectacle que pretén que el públic es distanciï del moment que està vivint i pugui demanar-si si realment la tecnologia ens fa o no més humans.

Homos tecnologicus es representarà aquest dissabte 19 de novembre a 2/4 de 10 a l’Espai Etc de Vic. Les entrades poden adquirir-se a través del web de l’Etc o el mateix dia a taquilla. També podeu participar al sorteig de dues entrades que organitza L’escriba a les xarxes socials: Facebook i Twitter.

 

 

AnteriorCineclubVic
SegüentEl método 15/33. Shannon Kirk
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.