Aquesta novel·la de Shannon Kirk va ser la guardonada amb el Premi National Indie Excellence per a la millor novel·la de suspens de l’any 2015.

L’argument tracta d’una noia de 16 anys embarassada que és segrestada a ple dia de camí a l’institut. Podeu imaginar com se sentiria una noia en aquesta situació… Doncs bé, la nostra protagonista no és la típica adolescent sinó que té un cervell privilegiat per a la ciència. Per aquesta raó i gràcies a la capacitat d’anàlisi que posseeix, no se centra en ploriquejar tot el dia. El seu objectiu és ben clar: salvar el nen que porta dins i venjar-se dels que participen d’aquell segrest.

Una protagonista que des d’un principi no és la presa sinó el caçador. Una psicologia molt ben treballada i una trama que no es fa gens pesada. Molta emoció i amb l’ai en cor en tot moment. No m’agraden gens les històries que ja sé com acaben només de començar, però en aquest cas he fet una excepció, perquè la veritable gràcia de la novel·la és com es desenvolupa.

 

Anterior“Homos tecnologicus”, dansa contemporània a l’Etc
SegüentDivergent, Veronica Roth
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.