L’ETC enceta la seva programació amb aquest espectacle dirigit per Joan Roura i protagonitzat per Noemí Morral. Si passeu pel nostre Facebook podeu participar en el sorteig de dues entrades per viure-ho en primera persona.

Sinopsi

Espectacle basat en el llibre “Tornar”, de Noemí Morral.

El juliol de 2016, la Noemí va arribar a Catalunya procedent d’Essaouira, una ciutat de la costa atlàntica marroquina on va viure vuit mesos de recolliment després de la mort del seu marit, i on va començar a escriure i dibuixar per primera vegada des de la infància.

“Tornar” és un viatge d’Essaouira a Vic, i de Vic a la Barceloneta, a través dels poemes i dibuixos de la Noemí i les notes de la guitarra d’en Quim Salinas. Però “Tornar” és, sobretot, un viatge íntim i emocionant que recorre les vivències de l’autora en el seu camí cap a la reconciliació amb la vida.

Quan? 

Dia: 5/10/2018
Hora: 21:30h
Durada: 40 minuts
Gènere: música, poesia i teatre
Lloc: Espai ETC de Vic

 

AnteriorFilm Challenge d’octubre. Pel·lícules de presons
SegüentCrítica de “First man”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.