Una vegada més, l’ETC acollirà al seu escenari una batalla d’improvisació. Els espectadors podran veure un teatre diferent i esbojarrat de riure assegurat. Si hi vols anar “per la patilla” participa al nostre sorteig de Facebook i guanya una entrada doble per veure la gran final.

Sinopsi

Des de l’associació Etcètera Teatre hem recuperat el Matx d’improvisació, iniciativa nascuda ara fa cinc anys de la mà de Ventall Teatre. Un esdeveniment que reuneix diferents persones interessades en fer teatre d’improvisació de la comarca d’Osona. Esdevé un aprenentatge pels actors i, pel públic és una oportunitat de veure un gènere de teatre diferent del que es programa a nivell local.

Quatre equips s’enfronten a una competició d’improvisacions. Han de preparar situacions teatrals en 30 segons per representar-les tot seguit davant del públic. Aquest, serà l’encarregat d’escollir la millor improvisació. Divendres es disputaran les semifinals i el dissabte els partits pel tercer i quart lloc i la gran final. Els equips estaran formats per diferents actrius i actors de la comarca d’Osona i es tracta d’una iniciativa oberta a tothom.

Quan? 

Dia: 11/01/2018 i 12/01/2018
Hora: 21:30h
Durada: 120 minuts
Gènere: Improvisació
Lloc: Espai ETC de Vic

Anterior‘Los crímenes de Alicia’ i ‘La vigíla’. Premis Nadal i Josep Pla
SegüentDetectius addictes
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.