A l’ETC aposten per l’humor amb aquesta peça dirigida per Marta Pérez i protagonitzada per Carme Pla. Podeu rirue d’alegria si passeu pel nostre Facebook, participeu en el sorteig de dues entrades per veure l’espectacle i si finalment us toquen.

Sinopsi

L’humor, imprescindible sempre i potser avui més que mai, és el denominador comú que agermana aquest conjunt d’històries. Humor subtil, irònic, elegant o destraler, n’hi ha tants de diferents, com diferent és l’estil i la procedència dels seus autors. Santiago Rusiñol, Jesús Moncada, Pere Calders i Josep Carner units pels enginyosos aforismes d’en Joan Fuster. La saludable pràctica de riure’s de la vida, dels altres o d’un mateix a través de paraules sàviament triades i d’una interpretació acurada de la T de Teatre Carme Pla.

Quan? 

Dia: 10/11/2018
Hora: 21:30h
Durada: 60 minuts
Gènere: humor
Lloc: Espai ETC de Vic

Anterior
SegüentCrònica de l’In-Edit 2018. Primera part
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.