No us podeu perdre aquesta tragicomèdia dirigida per Juanjo Cuesta i Dueñas sobre les vivències d’uns immigrants que arriben a Barcelona. Si voleu anar-hi per la cara podeu passar pel nostre Facebook i participar en el sorteig de dues entrades.

Sinopsi

Preestrena de l’espectacle Bollywood, Bombay, Barcelona (BBB) de la companyia Dúo Fàcil, que porperament s’estrenarà a la Seca Espai Brossa

Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona en busca d’una vida millor enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que havien viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.
Inspirats pel més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, hem volgut aproximar-nos al drama de l’emigració, des de una mirada càlida i amable. Utilitzem l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta el despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat.
Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és la India.

Quan? 

Dia: 20/10/2018
Hora: 21:30h
Durada: 70 minuts
Gènere: Tragicomèdia
Lloc: Espai ETC de Vic

AnteriorCrítica de “Detective Conan: Zero enforcer”
SegüentEl Festival Protesta arriba a la seva sisena edició
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.