Fitxa tècnica

 

Direcció: Marina Xeix

Direcció artística: Carola Verdesio i Marina Xeix

Intèrprets: Etna Álvarez, Jana Grau, Aina Grau, Berta Baliu, Sílvia Mancha, Iris Borràs, Júlia Torres, Andreu Clapés, Maria Clapés

 

Sinopsi

L’espectacle neix arrel del conte Amic meu!, un conte elaborat per nens i nenes del camp de refugiats de Cherso (Grècia) juntament amb els voluntaris i les voluntàries de l’associació Open Cultural Center (OCC). El conte va tenir una molt bona difusió i rebuda arreu de Catalunya. Amic meu, l’espectacle és una eina de comunicació i sensibilització que pretén conscienciar a la societat de la situació que viuen les persones refugiades. La dramatització del conte mitjançant la música, la dansa, el teatre i projeccions és un recurs més que ens permet apropar al públic aquesta realitat tan llunyana i propera a la vegada.

Amic meu, l’espectacle, ens presenta l’Heva, la Noor i la seva germana Mayssam que viuen a Síria. A causa de la guerra decideixen marxar del país i emprenen un llarg viatge. Quan arriben a Grècia tanquen les fronteres i es queden atrapades al país juntament amb moltes altres persones refugiades durant mesos, on viuen en condicions precàries a camps.

Un espectacle multidisciplinari que explica la realitat que estan vivint actualment milers de persones a causa de la guerra. A través de la música, projeccions i la dansa, es presenta la història de les tres nenes dividia en quatre parts: la vida a Síria (abans i durant la guerra); el viatge de Síria a Grècia, la vida en un camp de refugiats i el futur.

Quan? 

Dia: 09/06/2018
Hora: 19:30h
Durada: 40 minuts
Gènere: teatre social
Lloc: Espai ETC de Vic

Anterior‘Counterpart’, una sèrie d’espies en un món de ciència-ficció
SegüentEl Segre de Negre. Els criminals de ponent
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.