Divendres 16 d’octubre es va lliurar el XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu, un acte s’havia de celebrar el mes d’abril però que havia quedat posposat a causa de la pandèmia.

El jurat, format per Roger Font Riqué, Montserrat Llorens Baulenas i Anna Piella Cros, després de revisa els treballs presentats en aquesta convocatòria i de fer les votacions, ha atorgat el primer premi a Enric Casanovas Beltran, de Mataró, per l’obra El poder de la ficció. Aquest premi està valorat en 500 euros i la publicació de l’obra per Témenos Edicions.

1r premi, valorat en 500 euros : El poder de la ficció, d’Enric Casanovas Beltran, de Mataró

Accèssit autor/a local, valorat en 300 euros: queda desert

Obres finalistes:

  • 1a obra finalista: El sopar, de Frederic Roig Boada, de Sabadell.
  • 2a obra finalista: Sense mapes, de Sandra Freijomil Tramunt, de Barcelona.
  • 3a obra finalista: L’herència, de Sebastià Bennassar Llobera, d’Olot.

L’Ajuntament de Manlleu convoca cada any el Premi de narrativa Ciutat de Manlleu amb l’afany de fomentar la narrativa: novel·la breu, conte unitari o relat. El Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu està obert a la participació de qualsevol persona a partir de 18 anys. Enguany han optat al premi 36 treballs.

 

imatge portada

AnteriorCrítica de “The world to come”
SegüentCrítica de “Possessor”. Festival de Sitges 2020
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.