Enemics, un thriller osonenc a l’ETC

1885

Enemics-Cartell-minAquest cap de setmana l’Espai ETC acull tres funcions d’un thriller de producció osonenca. Enemics, la primera obra de la Collateral Produccions, narra amb pocs elements escènics la història d’en Fran i en Rafa, dos personatges que es troben tancats dins una cel·la amb una història amb un rerefons violent que farà reflexionar l’espectador sobre l’acceptació i el desvirtuament de la violència dins la nostra societat del benestar.

El text de Víctor Quintero, que n’és alhora el director, utilitza el fons i la forma del thriller per explicar com i per què els dos personatges, interpretats per Albert Solans i Jacob Valltramunt, han arribat al punt on són ara.

Les funcions seran el divendres 11 i el dissabte 12 a 2/4 de 10 del vespre i el diumenge 13 a les 6 de la tarda. Es poden comprar les entrades directament des de la web de l’ETC i, igualment, podeu participar al sorteig d’una entrada doble que es fa des del Facebook de L’escriba.

 

 

AnteriorCineclubVic
SegüentOSCARS 2016
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.