Magicomic-imatge-promocionalAquesta setmana l’ETC es converteix en la consulta d’un especialista en la cura de l’estrès: el Mag Pota. Jordi Pota, jove artista tonenc que s’amaga darrere el Mag homònim, presenta el seu nou espectacle al teatre vigatà “Magicomic”.

Es veu, que Pota ha descobert una poció amb essències de màgia i humor que cura tots els mals i permetrà al públic desconnectar de tot allò que els preocupi. L’espectacle es va estrenar oficialment a principis de novembre al TeatreNeu de Barcelona i des de llavors el Mag Pota assegura que “els funciona a 9 de cada 10 persones; l’altre, ja venia bé de casa”.

Si vosaltres també voleu millorar la salut i oblidar-vos de l’estrés, teniu hora a l’Espai ETC de Vic el proper dissabte 21 de novembre a 2/4 de 10 del vespre. Podeu comprar les entrades anticipades des del web de l’ETC i/o participar al sorteig de L’escriba per guanyar una entrada doble.

AnteriorCineclubVic
SegüentVeus de Manlleu. Una ruta literària manlleuenca
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.