Quan parlem de Matt Groening, no podem evitar pensar en els Simpsons, i és que no podem negar que els Simpsons han marcat un abans i un després en les sèries d’animació més enllà del manga, i ja no dic en els dibuixos per a adults. Després dels Simpsons van venir altres sèries com South Park, Family Guy (padre de família), Futurama, Adventure times (Hora de aventuras) o  Rick&Morty.

 

El que està clar és que Matt Groening, creador dels Simpsons i Futurama, és al capdavant de les sèries animades per a adults. Tot i els seus incomptables premis i èxits, sembla que no en té prou, de manera que ha creat una sèrie animada titulada Desnchantment per a Netflix.

La sèrie, que arribarà a la plataforma el 17 d’agost, començarà amb dues temporades de deu capítols cada una i narrarà les aventures d’una princesa molt avesada a l’alcohol amb un elf com a company i el seu propi dimoni. Tot plegats viuran en un regne medieval i es toparan amb ogres, fades, trols, dimonis i alguns humans.

Els fans de l’animació per a adults ja comptem els dies per poder veure el nou projecte de Groening.

AnteriorCINEMA PARADITO. Rebobine, por favor
SegüentLa genètica és fàcil d’entendre! Només necessitem un drac mutant
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.