Després de llegir la crònica del Saló del Manga de Barcelona, ja sabreu que s’hi fan diversos concursos de cosplay que serveixen com a eliminatòries oficials per presentar-se a diferents campionats de cosplay. Pels que no sapigueu què és el cosplay, es podria resumir com una subcultura japonesa que consisteix a caracteritzar-se com un personatge de manga, anime o videojoc. La persona que practica el cosplay s’anomena cosplayer.

Així doncs, el concurs de cosplay que va tenir lloc el divendres 2 de novembre és l’European Cosplay Gathering, i els guanyadors tindran l’oportunitat de representar Espanya en el concurs europeu que tindrà lloc a París.

Per ser un bon cosplayer, no n’hi ha prou amb cuidar la roba i els accessoris, sinó que és imprescindible posar-se en la pell del personatge i realitzar una bona coreografia. Al Saló del Manga hi ha un munt de cosplayers i s’ha de reconèixer que molt d’ells es caracteritzen d’allò més bé.

La Judit Hernandez i la Irina Bayarri són Kayano Kaede (Assassination Classroom) i Cosplay Yuzu Aihara (Citrus)
La Carmen Camacho i la
Camila Estivill, de Totoro
AnteriorCINECLUB XIC. El meu primer festival
SegüentCINECLUB VIC. No te preocupes, no llegará lejos a pie
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.