Radiant és un còmic fantàstic d’aventures d’estil manga escrit i dibuixat per l’autor francès Tony Valente.

L’obra està ambientada en un món meravellós on apareixen del no-res unes criatures diabòliques, anomenades Nèmesis, que només amb el contacte poden matar una persona corrent. Els que sobreviuen a aquesta topada, s’anomenen mags i passen a ser temuts i repudiats per la societat. El seu únic destí disponible és lluitar contra els Nèmesis amb les noves habilitats adquirides.

Seth és un mag jove, impulsiu i agosarat que està desitjós d’acabar amb els Nèmesis d’arrel buscant el seu origen. El problema és que el seu coneixement limitat del món i la vida quotidiana el posarà en mil i un problemes i malentesos. El protagonista mai perdrà la bona fe i les ganes d’ajudar encara que això porti més maldecaps que solucions al seu voltant.

Radiant és un còmic magistralment dibuixat, d’estil fantàstic i colorit. Tant els personatges com els ambients i, fins i tot, els fons, estan cuidats fins a l’últim detall. Senzill de llegir, molt dinàmic i amb un estil que enganxa de seguida. Carregat d’acció, humor i moments absurds. Cal destacar, però, que també denuncia problemes socials com la immigració o la discriminació.

Agradarà a…

Qui vulgui explorar un món fantàstic ple de misteris i màgia de la mà d’un protagonista entusiasta i una mica poca-solta.

No agradarà a…

Qui busqui un còmic amb un estil més fosc i adult.

 

Portada

Anterior“El fabricant de records”, Martí Gironell
SegüentAquest divendres 28 d’octubre als cinemes…
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.