Fitxa tècnica

Producció: Amazon Studios
Guió: Gus Van Sant a partir de l´obra de John Callahan
Música: Danny Elfman
Muntatge: David Marks, Gus Van Sant
Durada: 1 h 54 min
Intèrprets: Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara, Jack Black

 

 

Sinopsi

John Callahan (Joaquin Phoenix) queda paralític després d’un greu accident de cotxe. A les dificultats de la recuperació física s’hi suma la seva voluntat de deixar l’alcohol. Trobarà una ajuda en el poder guaridor de l’art. Callahan es convertiria en autor de tires còmiques envoltades per la polèmica degut al seu gust per l’humor negre i pel protagonisme que donava a personatges discapacitats.

El polivalent director Gus Van Sant torna a demostrar la seva traça amb el Biopic amb aquest film sobre John Callahan, basat en l’autobiografia de l’artista. La pel·lícula destaca pel seu treball narratiu, que va més enllà del simple relat dels fets, i per l’ús d’un sentit de l’humor àcid i corrosiu. Al mateix temps, les excel·lents interpretacions dels seus actors aconsegueixen aportar l´emoció i sentiment que la història necessita.

Gus Van Sant

Nascut a Kentucky l’any 1952, va debutar a la direcció amb Mala noche (1985). És un director perenne i constant que al llarg de la seva trajectòria ha combinat èxits de taquilla com El indomable Will Hunting (1997) o Descubriendo a Forrester (2000), cintes arriscades i personals com Mi Idaho privado (1991), Elephant (2003) o Paranoid Park (2007), documentals i vídeos musicals.

Sessió programada en col·laboració amb ADFO, Associació de Disminuits Fisics d’Osona.

Quan?

Dimarts, 20 de novembre. 21:30 h.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorCosplayers, els més fans del Saló del Manga
SegüentLa Llibreria Anglada ens recomana…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.