Fa uns quants dies, us vaig presentar l’editorial Savanna Books. Avui, us mostro 4 contes que agradaran a petits i grans pel seu missatge.

Tu m’agrades, de Noelia Terrer, és un conte sobre l’amistat protagonitzat per un lleó i un eriçó que no tenen res a veure però que demostren que l’amistat està per damunt de tot. Tant se val la mida, el color, l’origen, les habilitats o les manies que tinguem, perquè el fet de ser amics és tan gran que desapareixen les diferències entre nosaltres. Un llibre per aprendre que no cal ser iguals per ser amics. Il·lustrat per Laura Miyashiro.

 

En Sebastià i el mar, de Caterina Pérez, és un llibre il·lustrat per Coaner Codina amb uns dibuixos i colors exquisits que ens parla sobre el desacord d’en Sebastià i el seu pare respecte al futur de l’infant. El pare vol que continuï la saga familiar com a pescador, però en Sebastià és un enamorat del bosc. Com acabarà l’aventura del petit llenyataire?

 

 

Gnoma, d’Emilia Lang, és la història sobre el repte de la convivència i l’acceptació dels altres. Està protagonitzat per Gwendolyn i Matilda, dues amigues que s’han construït una casa per viure juntes i que malauradament veuen com la seva relació es deteriora dins la casa. Les imatges del conte són les titelles que apareixen en l’espectacle de titelles Gnoma de Pea Green Boat.

 

L’Olívia i les plomes, de Susanna Isern, és la història d’una nena que es comunica amb els animals. Viu en un poble i té la missió de recollir plomes d’ocells diferents. Amb aquest llibre coneixerem la valentia de l’Olívia i també un munt d’aus de totes mides i colors il·lustrades per Esther Gili.

 

AnteriorCrítica de ‘Daniel isn’t real’
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Em dic Èrica Cano i sóc psicòloga infantil, especialitzada en els trastorns de l’aprenentatge, i estudiant de logopèdia. Em declaro incapaç de sortir d’una llibreria sense passar per la secció infantil i no puc evitar comprar algun conte o llibre per a infants. Per la meva professió, em crida l’atenció la literatura infantil que parla sobre emocions, valors, educació, aprenentatges i desenvolupament cognitiu i personal. M’agrada explicar contes i ajudar als nens i nenes que tenen dificultats lectoescriptures. M’encanten les lletres, els seus sons i les seves formes, d’aquí i de la meva afició per cosir surt el meu petit projecte: Moixaines by erica, on cuso lletres tèxtils de diferents mesures i colors.