Soc amant de les coses boniques, delicades, amb història; d’aquí vaig descobrir Kireei, la revista de las cosas bellas, una publicació amb recomanacions sobre decoració, projectes artesanals, objectes bonics i originals, viatges, persones fantàstiques, fotografies extraordinàries, joguines per a somiadors, idees per una via més sostenible o menjars per alimentar l’anima. Kireei també és un blog amb articles freqüents del mateix estil que la publicació en paper.

De Kireei neixen publicacions en forma de llibres infantils com: La meva ciutat imaginada i Batiscaf al mar i, més endavant, es desenvolupa l’editorial Savanna Books, dins la qual s’acull Kireei, amb un projecte ambiciós que pretén inspirar al canvi i, també, a l’acció per modificar allò que no ens agrada del món que ens envolta. L’objectiu d’aquesta nova editorial està centrat a despertar la connexió entre les persones creant una comunitat de persones afins i amb la voluntat de canviar la mirada del món, ja que les coses poden canviar si es canvia de manera profunda la nostra manera de veure el món

Un dels lemes de l’equip de Savanna Books és “molta gent petita fent coses petites produeixen grans canvis” i això a través de la literatura i els llibres.

A Savanna Books podem trobar llibres per a infants, joves i adults curiosos i amb ganes de descobrir mons i construir el seu propi a través de l’aprenentatge adquirit gràcies a la lectura i la interacció amb les històries explicades en preciosos llibres.

Les seves publicacions estan seleccionades amb el propòsit de potenciar i desenvolupar la cultura de la generositat, de l’empatia, de la justícia social, de la sostenibilitat, de la cultura feminista i ecològica, amb la filosofia de l’abundància, com a base, en la qual no hi ha lluita de poder, però sí una suma de poders per treballar amb el propòsit comú de millorar la vida de tothom. Tot això, a través de lectura.

Per tant, a Savanna Books ens ofereixen llibres infantils que ens parlen d’emocions, de viatges, d’aventures… Un dels aspectes més cuidats en les seves publicacions és la il·lustració, elaborada per diferents dibuixants i il·lustradors en auge com Paula Bonet, Lyona o Laura Agustín, entre molts d’altres.

 

AnteriorEl nedador d’aigües obertes, d’Adam Martín Skilton
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Em dic Èrica Cano i sóc psicòloga infantil, especialitzada en els trastorns de l’aprenentatge, i estudiant de logopèdia. Em declaro incapaç de sortir d’una llibreria sense passar per la secció infantil i no puc evitar comprar algun conte o llibre per a infants. Per la meva professió, em crida l’atenció la literatura infantil que parla sobre emocions, valors, educació, aprenentatges i desenvolupament cognitiu i personal. M’agrada explicar contes i ajudar als nens i nenes que tenen dificultats lectoescriptures. M’encanten les lletres, els seus sons i les seves formes, d’aquí i de la meva afició per cosir surt el meu petit projecte: Moixaines by erica, on cuso lletres tèxtils de diferents mesures i colors.