NOCHE DE VINO TINTO // José María Nunes, Catalunya, 1966

Producció:  Filmscontacto

Guió: José María Nunes
Música: 
Muntatge:  Juan Luis Oliver
Durada: 98 min
Intèrprets: Rafael Arcos, Enrique Irazoqui, Anne Settimó, Serena Vergano

Noche de vino tinto és l’obra més coneguda de José María Nunes, un cineasta i agitador cultural irrepetible. El film va passar els filtres de la censura franquista i es va exhibir en el circuit comercial. Les localitzacions es situen, principalment, en els ambients nocturns d’aquella Barcelona desapareguda dels anys 60, i també (segons els títols de crèdit) “en Vich y sus alrededores”. A nivell formal, l’autor és fidel al seu esperit transgressor, en l’òrbita del cinema experimental.

Aquesta sessió forma part de Vic, escenari i plató, que recupera pel·lícules rodades a Vic, dins de la programació de novembre de VICCC2016.

Materials cedits per  la Filmoteca de Catalunya. Amb el suport de l’Ajuntament de Vic, la Federació catalana de cineclubs i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Presentació a càrrec de Julio Lamaña de la Federació Catalana de Cineclubs. Nunesià.

Dimarts, 8 de novembre. 22h
Idioma: castellà
Entrada gratuïta
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorRecursos per explicar contes
Següent“Plastilina” a l’ETC
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.