plastilinaAquest cap de setmana l’Espai ETC de Vic convida el públic a reflexionar sobre un ventall de possibles preguntes immens. Plastilina, l’obra de la dramaturga Marta Buchaca, explica la història real de tres nois apartenment “normals” que cremen una indigent en un barri de la zona alta de Barcelona.

A partir d’aquest fet, l’obra desencadena una narració que pretén crear una simbiosi amb el públic, que de ben segur que se sentirà identificat en algun personatge, en alguna situació o en algun comportament determinat.

Plastilina es representarà aquest dissabte 12 de novembre a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC de Vic. Es poden comprar entrades anticipades al web de l’ETC o el mateix dia a taquilla a partir d’1 hora abans de la funció. Igulament, L’escriba obre un sorteig d’una entrada doble a les seves xarxes socials: Facebook i Twitter.

 

Comparteix
AnteriorCineclubVic
SegüentXXII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.