Fitxa tècnica

Schneider vs. Bax // Alex van Warmerdam, Holanda, 2015

Producció: Graniet Film BV, Czar Film, Verenigde Arbeiders Radio Amateurs (VARA)
Guió: Alex van Warmerdam
Música: Alex van Warmerdam
Muntatge: Job ter Burg
Durada: 96 min.
Intèrprets: Tom Dewispelaere, Alex van Warmerdam, Maria Kraakman, Gene Bervoets, Annet Malherbe, Pierre Bokma, Henri Garcin, Loes Haverkort

 Sinopsi

El dia del seu aniversari, a Schneider (Tom Dewispelaere), un assassí a sou, se li ha encomanat matar a Ramon Bax (Alex van Warmerdam), un escriptor de 50 anys que viu en una cabanya com si fos un ermità. Un servei que semblava bufar i fer ampolles i que podria ser executat en un sol dia acabarà sent una missió massa complicada per a Schneider i un autèntic malson per a tothom.

Després de l’èxit de Borgman, el multifacètic Alex van Warmerdam va dirigir aquest thriller en què no falten tocs d’humor (molt) negre. El mateix Wanderdam és el responsable de la direcció, la producció i del guió del film, així com de donar vida a l’objectiu de Schneider. Un film inèdit que recuperem a través de la programació de Filmoxarxa.

Alex van Warmerdam

Nascut el 1952 a Holanda, aquest director, escriptor, actor i pintor és un dels representants més internacionals del cinema neerlandès. Va iniciar la seva carrera l’any 1986 com a director amb Los secretos de Abe a la qual seguiren una desena de títols entre els quals destaquen Little Tony (1998) i Grimm (20003). El 2013 va rebre un gran reconeixement amb Borgman (programada a Cineclub Vic), un thriller psicològic nominat a la Palma d´Or del Festival de Cannes.

Quan?

Dimarts, 23 de febrer. 20h, a L’Atlàntida
Venda d’entrades al web de l’Atlàntida
Accediu a la venda

AnteriorCINECLUB XIC. El gigante de hierro
Següent“Que no t’expliquin contes!”, Natza Farré
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.