Fitxa tècnica

Espíritu sagrado // Chema García Ibarra, Espanya, 2021

Producció: Jaibo Films, Apellaniz & De Sosa, La Fabrica Nocturna Cinéma
Guió: Chema García Ibarra
Música:
Muntatge: Ana Pfaff
Durada: 1 h 37 min
Intèrprets: Llum Arques, Nacho Fernández, Rocío Ibáñez, Joanna Valverde

 

En José Manuel queda devastat després de la mort d’en Julio. Junts dirigien l’associació OVNI Levante, dedicada a l’estudi de la ufologia. Ara en José Manuel ha de prendre les regnes de l’associació i guiar els seus pocs -i estrambòtics- integrants cap al més gran secret còsmic que pot alterar el destí de tota la humanitat.

L’òpera prima de Chema García Ibarra sorprèn per la frescor, la familiaritat i l’humor amb què s’acosta al costat més esbojarrat de la ciència-ficció. Això sense deixar de banda en cap moment el retrat costumista d’un barri obrer espanyol, amb interpretacions sorprenents d’un grup d’actors no professionals.

Chema García Ibarra

Nascut a Elche, Alacant (1980) es va llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques. El seu nom és conegut dins el circuit dels curtmetratges de ficció, amb els que ha guanyat diversos premis al llarg dels anys. Amb Espíritu Sagrado fa un salt al terreny del llargmetratge.

La sessió comptarà amb la projecció del curt Imaginario, de Cristian Betata:

Imaginario

Cristian Beteta, Catalunya, 2021
Durada: 20 min
Intèrprets:  Raquel Ferri, Pep Ambrós, Carles Gilabert.

Vicky i Edu estan de vacances a la seva segona residència. Gaudeixen d’una nit molt tranquil·la quan, de cop i volta, una persona pica a la porta. Hi ha algú que vol carregar el telèfon perquè s’ha perdut i s´ha quedat sense bateria. Vicky i Edu dubten si ajudar-lo o no. D’on sorgeixen aquests dubtes?

Quan?

Dimarts, 15 de març. 20 h.
Durada: 1 h 37 min
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

 

AnteriorAquest divendres 11 de març al cine…
Següent“Dotze dies”, Vita Sackville-West
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.