L’Espai ETC de Vic inaugura aquest divendres l’anomenat Cicle de Varietés, que consta de dos espectacles: Dos machos verdes fritos i Be God Is, dues propostes artístiques diferenciades però que aportaran una visió peculiar de la posada en escena.

La companyia La Bacanal dóna el tret de sortida al cicle aquest divendres 13 de març (22.30h) amb Dos machos verdes fritos, una obra protagonitzada per Òscar Machancoses i David Verdaguer  (guardonat enguany amb el Premi Gaudí a millor actor per la pel·lícula 10.000Km). Els dos actors es posen en el paper de dos homes que estan cansats que la vida i el sexe contrari els maltracti i per això decideixen exposar els seus sentiments més íntims en veu alta i sense embuts. Els assistents disposaran d’una consumició gratuïta després de la funció a El Raconet.

El cicle continuarà el divendres 27 de març (22.30h) amb Be God Is, de la companyia Espai Dual. L’espectacle és apte pe a tots els públics i parteix de l’experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d’expressió llunyanes al text. Les bases són la música, el teatre i el circ: interpretacions en clau d’humor i pany musical, que obren portes dramàtiques.

Cada espectacle del Cicle de Varietés val 10€ però des de la web de l’ETC s’ofereix la possibilitat de reservar el PACK15 i pagar només 15€ per a tots dos. Els assistents a cada espectacle disposaran també d’una consumició gratuïta després de la funció a El Raconet.

Continua la programació estable

Paral·lelament al Cicle de Varietés, aquest dissabte 14 de març (21.30h), la Companyia Tutiplén i República Tòxica presenta de la mà de Lídia Clua Puppet Pro, una obra d’improvisació amb titelles.

Puppet proL’augment de l’IVA cultural i la precarietat laboral han obligat a crear un espectacle on els actors siguin totalment manipulables a més de no cobrar, no menjar, ocupar poc espai…

A L’Escriba sortegem una entrada doble per a cada espectacle entre les persones que segueixin les indicacions de les nostres xarxes socials Facebook i Twitter.

 

AnteriorEstrenes de la setmana (11/03/2015)
SegüentEx Machina