La banda del criminal Logan Lung ho pot gairebé tot. Té Hong Kong als seus peus i una habilitat innegable per evitar qualsevol intent policial de desarticular el seu entramat delictiu. Ara bé, en tots aquests anys dedicats a engreixar la seva fortuna, Logan Lung ha comès un error: pensar que apilonar els bitllets fent una torre buida per dins era la millor manera d’assegurar-se una bona retirada. I clar, passa el que passa, que obres una mica la porta de la mansió i com passi aire allò trontolla com una mala cosa.

Chasing The Dragon II: Wild Wild Bunch (o Wild Wild Bunch pels amics) és un film d’acció trepidant en què els directors Wong King i Jason Kwan ens expliquen les peripècies de l’agent Sky Ho (Louis Koo) per infiltrar-se en la banda de Logan Lung (Tony Leung Ka Fai) i convertir-se en la ventada que faci caure tot des de dins.

Les dosis d’acció estan ben repartides al llarg del film i van plenes d’explosions, bales i persecucions, el que es converteix en un bon farcit per una trama amb dificultats contínues pel protagonista però amb poques sorpreses. De fet, Wild Wild Bunch no enganya i va de cara: és una pel·lícula de gènere i des del principi ja encaixa en els codis compartits per nombroses pel·lícules de lladres i policies, des de la composició de la banda (el cap, el germà que fa més nosa que servei, la noia seductora i el llest) fins a la destresa del protagonista per superar pràcticament qualsevol obstacle que se li posi per davant.

Davant de la pantalla, l’espectador té la sensació d’estar davant un film ben equilibrat, correcte i funcional, amb algunes escenes ben treballades i d’altres un xic inversemblants, però que no deixen de complir el seu objectiu: passar una estona entretinguda i oblidar-se dels drames.