L’ETC continua amb la seva programació teatromusical. Aquesta setmana és el torn de Guillem Ramisa que, sempre a cavall entre música i poesia, presenta el seu últim disc, “Aquest sol hi és per a tots”. En podeu escoltar un tastet a una de les cançons que ja ha presentat a través de les xarxes socials:

 

L’espectacle d’aquest dissabte significarà l’inici d’una nova etapa musical amb música tranquil·la però intensa, tot dins el seu propi univers poètic.

Si us ha agradat el tastet i voleu sentir-ne i veure’n més, podeu gaudir-ne aquest dissabte 31 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre a l’ETC de Vic. Les entrades, les podeu comprar a través del web de l’ETC o a la taquilla el mateix dissabte. Recordeu que seguint les instruccions del Facebook de L’escriba podeu entrar al sorteig d’una entrada doble per anar-lo a veure.

AnteriorAstèrix i Obèlix i el papir del Cèsar
Següent“Una altra pel•lícula” amb Julio Manrique
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.