Astèrix i Obèlix i el papir del Cèsar

1561

asterix-el-papir-del-cesar-catalaEl passat 22 d’octubre es va posar a la venda el 36è volum de les aventures de l’Astèrix i l’Obèlix, Astèrix i Obèlix i el papir del Cèsar. Tornen les aventures dels dos petits gals contra les forces de l’ocupació romana. Els dos herois hauran de tornar a recórrer a la poció màgica del druida gal per contrarestar una nova juguesca del Cèsar.

La història es desenvolupa en el context de la Guerra de les Gàl·lies i d’una nova visita del gran Cèsar a l’irreductible poblet dels gals. Però aquesta vegada, i com tantes d’altres, també ens esperen unes petites sorpreses en formes de picades d’ullets. Trobarem un nou personatge, en Doblepolemix, inspirat en Julian Assange, el fundador de Wikileaks.

No us avancem res més perquè preferim que sigueu vosaltres qui ens feu arribar les crítiques.

AnteriorCineclubVic
Següent“Aquest sol hi és per a tots”, nou disc de Guillem Ramisa a l’ETC
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.