Continuen les nits d’humor a l’ETC

1534

L’ETC no abandona la comèdia i després de Quin toc! presenta aquesta setmana Smiley. Una història d’amor. L’obra, escrita per Guillem Clua i representada pel Grup de Teatre de Sant Hipòlit explica la història de l’Àlex i en Bruno, dues persones del tot diferents que conformen una parella que l’únic que té en comú és que estan enamorats l’un de l’altre. Segons una llegenda japonesa, un fil vermell invisible lligat al dit petit de la mà uneix a aquelles persones que estan predestinades i això sembla ser que és el que els ha passat als dos protagonistes.

Les entrades per veure Smiley. Una història d’amor. aquest dissabte 21 de maig a 2/4 de 10 del vespre es poden adquirir a través del web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Igualment, podeu participar al sorteig setmanal que organitza L’escriba al Facebook. 

 

 

 

AnteriorCineclubVic
SegüentEls herois d’acció, dels 80 fins avui
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.