Continuen les nits d’humor a l’ETC

1371

L’ETC no abandona la comèdia i després de Quin toc! presenta aquesta setmana Smiley. Una història d’amor. L’obra, escrita per Guillem Clua i representada pel Grup de Teatre de Sant Hipòlit explica la història de l’Àlex i en Bruno, dues persones del tot diferents que conformen una parella que l’únic que té en comú és que estan enamorats l’un de l’altre. Segons una llegenda japonesa, un fil vermell invisible lligat al dit petit de la mà uneix a aquelles persones que estan predestinades i això sembla ser que és el que els ha passat als dos protagonistes.

Les entrades per veure Smiley. Una història d’amor. aquest dissabte 21 de maig a 2/4 de 10 del vespre es poden adquirir a través del web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Igualment, podeu participar al sorteig setmanal que organitza L’escriba al Facebook. 

 

 

 

Comparteix
AnteriorCineclubVic
SegüentEls herois d’acció, dels 80 fins avui
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.