Quin toc!, dissabte d’humor a l’ETC

1830

0000Aquest dissabte 14 de maig a 2/4 de 10 del vespre, l’ETC omple l’escenari d’humor amb el grup de teatre Cool-act-tiu-teiatru de Vilanova de Sau.

La companyia osonenca presenta la comèdia basada en l’obra de Laurent Baffie Quin toc!. Dirgida i adaptada en aquesta ocasió per Estanis Romero, l’obra situa sis personatges en una sala d’espera d’un psiquiatre. Tots tenen un tret en comú: pateixen un TOC (Transtorn Obsessiu Compulsiu). Mentre esperen l’arribada del doctor -que no es presenta- els pacients hauran de compartir espai i obsessions i intentar entrentenir-se fins que arribi el Dr. Hyeronimus Cooper.

Les reaccions de cadascun dels personatges i la situació que pot crear-se en aquesta sala d’espera són imprevisibles. El que sí que pot esperar el públic és una comèdia intel·ligent que de ben segur que li farà passar una bona estona.

Les entrades es poden adquirir a la web de l’ETC o a la taquilla el mateix dia. Igualment, entrant al Facebook de L’escriba es pot participar per entrar al sorteig per a guanyar una entrada doble.

 

 

AnteriorLes pel·lícules d’acció i l’heroi d’acció modern
SegüentEL OLIVO
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.