“Amor o rumor”, teatre social a l’ETC

1654

0000Aquest proper dissabte l’ETC ofereix una obra un xic especial en diversos sentits. Amor o rumor treballa, a través de diferents tècniques teatrals, la resolució de conflictes socials, en aquest cas sobre el racisme. De fet, es planteja el teatre com un instrument per a comprendre certs conflictes i donar peu a la cerca d’alternatives; un teatre, doncs, on tothom -també els “espect-actors”– formem part de l’obra i entrem de ple en aquestes reflexions socials. A més a més, part de la recaptació es destinarà a l’associació SOS Racisme.

Anna Fuentes, directora de l’espectacle, juntament amb una plantilla d’actors osonencs, vol fer reflexionar el públic sobre els prejudicis i els rumors que envolten una relació entre dues persones de cultures diferents: impedeixen o influeixen en les relacions interculturals aquests dos aspectes?

Amor o rumor es podrà veure aquest dissabte 16 d’abril en dues funcions: a les 7 de la tarda i a 2/4 de 10 del vespre. Aquest espectacle funciona a través de l’anomenat “taquilla inversa”; és a dir, l’espectador decidirà el preu després de la funció. Podreu trobar més informació sobre aquest procediment al web de l’ETC. Amb tot, podeu participar en el sorteig que impulsa L’escriba a través del seu Facebook. 

 

AnteriorMisteri i tensió en mans de Xerinola Teatre
SegüentCineclubVic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.