Cap de setmana frenètic a l’Espai ETC

1669

61c527de-f2b6-4a2c-bbe0-4791e44a66ccAquest cap de setmana, l’Espai ETC de Vic ve carregat d’activitats. Tot plegat comença el divendres al vespre, on els espectadors més fidels de l’ETC podran veure un espectacle de màgia gratuïtament, El Mag imprevisible, del Mag Txema. Aquest regal va ser el que van rebre els subscriptors per Nadal com a agraïment.

 

141021PT CULTURA ENTREVISTA PRODUCTOR TEATRAL DAVID COSTA DIARI ARA FOTO PERE TORDERA BARCELONA 21 10 2014

El dissabte següent al matí, l’espai s’omplirà amb una masterclass de comunicació dirigida per David Costa, un dels responsables de Sixto Paz, una productora coneguda per iniciatives com la taquilla inversa o la taquilla col·lectiva. La sessió durarà des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i val 5€. Per inscriure-us podeu fer-ho a través del web de l’ETC.

 

 

Foto.-El-Pla-2El mateix dissabte però a 2/4 de 10 del vespre, la companyia Loropardos pujarà a l’escenari l’obra El plaun espectacle d’humor negre i molt gamberro que ens mostrarà la vida de Patrick, Paul i Toby, uns personatges que treballen per a persones arrogants i insensibles fins que una nit prenen la decisió d’acabar amb ells. Matar els seus caps es converteix en la seva principal preocupació. Recordeu que podeu adquirir les entrades a través del web de l’ETC i que, com cada setmana, L’escriba organitza un sorteig d’una entrada doble a través del Facebook.

 

AnteriorCineclubVic
SegüentRosy & John, Pière Lemaitre
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.