Us presentem la darrera de Pière Lemaitre,  Rosy & John, el tercer títol de l’exitosa sèrie protagonitzada per l’inspector Verhoeven que Bromera publica en la col·lecció «L’Eclèctica». Un escriptor de fama internacional i que porta sota el braç incomptables premis com ara el Goncourt. Una novel·la que sens dubte promet!

En Rosy & John, una detonació fa saltar totes les alarmes a París. Ben aviat, el responsable s’entrega a la policia. Jean Garnier ho ha perdut tot: la feina, després de la misteriosa mort del seu cap; la parella, que va també va morir; i la mare, empresonada fa poc. Amb un aplom desconcertant, anuncia que no si alliberen la mare, set bombes amagades per tota la capital estan preparades per explotar cada 24 hores. Verhoeven s’enfronta al dilema més gran de la seva carrera.

Els dos primers títols de la sèrie, Irène i Alex, han estat reconeguts amb el premi dels lectors a la millor novel·la de suspens a França, amb el Premi CWA Internacional Crime Dagger a la millor novel·la estrangera i amb el Premi Cognac.

 

Esperem que la disfruteu tant com ho farem nosaltres!

AnteriorCap de setmana frenètic a l’Espai ETC
SegüentLa pèrdua. Segona part
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.