12è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu

1730

Torna a la comarca el Concurs de Dibuix Manga de Manlleu! Des de l’1 de març i fins al 5 de maig es poden presentar les obres participants a la 12ena edició del concurs.

Com cada any hi ha premis en metàl·lic, lots de manga i anime, vals regal, entrades pel Saló del Manga de Barcelona i abonaments pel Festival Nits de Cinema Oriental. Suculent, oi??

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dissabte dia 10 de juny, a les 18 h, a la Sala d’exposicions de Can Puget. Com que ara us heu d’arremangar per dibuixar i crear, més endavant es detallarà el programa d’actes de l’entrega de premis.

El Concurs de Dibuix Manga de Manlleu està organitzat per l’Estudi Tres Llunes i l’Ajuntament de Manlleu – Servei de Joventut. El concurs compta amb el suport de La Font 23, Ficomic, Norma Editorial, Panini Comics, Planeta Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Vicens Piera, Japanzone.cat i l’Escola Joso entre d’altres.

Consulteu-ne les bases i arremangueu-vos!

AnteriorPremi literari Miquel Arimany de poesia 2017
SegüentFugaç, a l’ETC
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.