Xerrada taller sobre l’aprenentatge de la llengua de signes per infants a partir de la música i el cos

1464

La nostra col·laboradora Anna Prat, farà un taller per a l’aprenentatge de la llengua de signes catalana (LSC) per infants amb o sense problemes auditius.

Una llengua apresa com un joc, amb cançons i amb el cos. Una eina que reforça la comunicació i un recurs interdisciplinari, cooperatiu i inclusiu.
La introducció a una llengua diferent, màgica, molt rica i amb múltiples possibilitats d’utilització a les aules o com a recurs comunicatiu amb infants amb NNEE. Una eina per a fomentar l’expressió corporal, acostar la música a tots els infants, la cohesió de grup…

La xerrada-taller està destinada a mestres d’Infantil i Primària (primer cicle) i tindrà lloc a la UVIC el proper 14 d’abril  de 18:00 a 19:30 h al Campus Miramarges, l’aula FS 107.

AnteriorMúsica, espectacle i humor a l’ETC
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.